Have a look around

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Portfolio

"ALLES DRAAIT OM HET JUISTE MOMENT!"

portfolio

HULPVERLENINGS-FOTOGRAFIE

WERKWIJZE

HULPVERLENINGSFOTOGRAFIE

Hulpverleningsfotografie is een vak apart en kwam op mijn pad door 2 passies samen te voegen: fotografie en hulpverlening. Ik gebruik mijn ervaring in de politie- en brandweerwereld om goed en bruikbaar fotomateriaal te maken.
Ik ga daarbij niet voor de spanning en sensatie; mijn doel is om beeldmateriaal te schieten dat bruikbaar is voor de hulpverleningsorganisaties. Als promotiemateriaal of cursusmateriaal bijvoorbeeld.
En of het nu gaat om een oefening of om een echt incident: ik ga echt in “stealthmodus”, ik doe mijn werk onzichtbaar en zonder dat de hulpverleners last van mij hebben.
FOTOVERSLAG
Goed beeldmateriaal geeft zowel slachtoffers als hulpverleners de mogelijkheid om terug te kijken naar een gebeurtenis. Onder begeleiding van het TCO kunnen mijn foto’s worden gebruikt voor de verwerking van het incident door slachtoffers en benadeelden.
STUDIEMATERIAAL
Op verzoek maak ik nieuw, bij de lesstof passend beeldmateriaal dat gebruikt kan worden voor instructieboeken, presentaties en lessen. Met oog voor detail, duidelijk en aansprekend.
PROMOTIEMATERIAAL en persberichten
Ook bij ernstige incidenten is het mogelijk om kwalitatief goed beeldmateriaal te maken. Uiteraard ga ik hierbij zorgvuldig en respectvol te werk, zonder de hulpverleners in de weg te lopen.
EVALUATIE-MATERIAAL
Of het nu gaat om een oefening of om een echt incident: het is belangrijk om van ervaringen te kunnen leren. Aan de hand van mijn beelden kan de inzet van hulpverleners geëvalueerd worden. Wat ging er goed, waar kon het beter? Mijn foto’s geven het antwoord.