OVER RIENK

PASSIE EN KWALITEIT VOOR HET BESTE RESULTAAT!

VAKFOTOGRAAF

Fotografie is voor mij een passie en een vak.

Ik hou van het lijnenspel en de subtiele werking van het licht. Alles draait om perfectie in beleving en emotie. Ik vond het dan ook vanzelfsprekend om naar de fotovakschool te gaan en mijn beroep te maken van fotografie. Want als ik iets doe, doe ik het goed!

Als vakfotograaf weet ik precies wanneer en hoe een foto het juiste verhaal kan vertellen. Dat heb ik niet alleen opgepikt tijdens mijn studie Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie, het zit ook in mijn natuur. Ik heb oog voor detail, gevoel voor sfeer en kan u adviseren hoe u uw bedrijf het beste in de spotlights zet.

PASSIE
Ik ben een freelance fotograaf in hart en nieren. Een professional met een gezonde dosis perfectionisme en heel veel passie voor fotografie, hulpverlening en zeevaart. En dat vindt u allemaal terug in mijn foto’s!

KWALITEIT
Wat ooit als hobby begon, is uitgegroeid tot een vak. Een gepassioneerde bezigheid met professionele liefde voor fotografie in al zijn aspecten. Mijn jarenlange praktische ervaring heeft zich vermengd met theoretische kennis door het volgen van de Basisopleiding aan de Fotovakschool en deelname aan diverse workshops. Sinds juli 2013 heb ik ook het hbo-diploma Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie op zak. U kunt er dus van op aan dat ik kwaliteit lever.

WERKGEBIED
Ik werk graag op locatie, maar in Leidschendam staat een professionele studioruimte voor u klaar. Al zijn de meeste opdrachtgevers gevestigd in het Westland, Midden-Delfland, Delft, Den Haag en Rotterdam; reizen is voor mij geen probleem. Mijn werkgebied bestrijkt dus heel Nederland!

SERVICE met 24/7 MENTALITEIT
Voor de beste foto’s kan het tijdstip een cruciale factor zijn.
Een speciale gebeurtenis, bijzondere lichtval of onverwacht moment laten zich niet altijd precies plannen. Ik heb gelukkig een 24/7-mentaliteit en vind het geen probleem om ook buiten normale kantoortijden te werken!

BETER IN BEELD

Rienk_Boode_Fotografie_maritieme fotografie_057

De juiste basis voor goed beeld

TOEGEPASTE FOTOGRAFIE
EN
BEELDCOMMUNICATIE

Een goede basis dankzij een gedegen vakopleiding aan de fotovakschool in Rotterdam

DE BEROEPSORGANISATIE VOOR PROFESSIONELE FOTOGRAFEN

DuPho gelooft in de kracht en waarde van beeld, verbindt, inspireert, adviseert en vertegenwoordigt fotografen op juridisch, zakelijk en creatief gebied.