Have a look around

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Portfolio

" GOEDE FOTO'S VERDIENEN ZICHZELF TERUG."

portfolio

BEDRIJFSPORTRET

WERKWIJZE

PORTRETFOTOGRAFIE

Vergeet vooral niet om de mens achter uw bedrijf goed in beeld te brengen. Juist persoonlijke portretten geven (potentiële) klanten en medewerkers een uitstekende impressie van de sfeer en business.

Hoe is het om bij uw organisatie te werken? Welke werkzaamheden en werkomgeving kan je verwachten? Een goede foto zegt alles.

Ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers ontspannen op de foto gaan. Geen angstige blikken, onnatuurlijke houdingen of standaard foto’s. Ik maak unieke portretten, waarbij mensen zichzelf zijn en vol vertrouwen in de lens kijken.

U kunt kiezen uit verschillende vaste pakketten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Toch behoefte aan nog meer maatwerk? Laat het me weten, dan komen wij er samen ongetwijfeld uit!
BEDRIJFSPORTRET
Een goed bedrijfsportret legt een link tussen u, uw medewerker en de werkplek. U kunt de foto gebruiken op de website, in brochures of bij artikelen in vakbladen. Ik kom graag naar de werklocatie toe, om u of uw personeel samen met het product of de dienstverlening perfect in beeld te brengen.
PORTRETFOTO
Voor een klant of sollicitant is het prettig om u en uw werknemers letterlijk in beeld te hebben, besteed hier dan ook aandacht aan op uw website of in uw bedrijfsbrochures. Door van iedere medewerker eenzelfde soort foto, met identieke belichting en achtergrond te maken blijft het beeld rustig en oogt het geheel professioneel. De fotoset kan worden opgebouwd bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook welkom in mijn fotostudio!
Rienk_Boode_Fotografie_bedrijfsportret_Den Haag_003
PROFIELFOTO
Social media zoals Facebook of Linked-In stellen andere eisen aan een profielfoto. De foto is klein, vaak vierkant en moet ook op de tablet of smartphone duidelijk herkenbaar zijn.
Kies vooral voor een professionele uitstraling: dat kiekje op het gezellige terras met een biertje in de hand is echt een no-go voor een zakelijk profiel.
Laat mij u helpen; ik maak een profielfoto waar u mee voor de dag kunt komen