• woningfotografie
  • woningfotografie

    woningfotografie

portfolio

PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 01
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 02
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 03
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 04
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 05
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 06
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 07
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 08
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 09
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 10
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 12
PORTFOLIO WONINGFOTOGRAFIE 11

werkwijze

woningfotografie

Natuurlijk kan uw makelaar foto’s maken van uw woning. U krijgt dan doorsnee-foto’s, die niet opvallen tussen al die andere huizen die te koop staan. Goedkoop is dan duurkoop. Want als uw woning hierdoor een maand langer te koop staat, betaalt u ook een maand langer hypotheek.

Met professionele foto’s weet u zeker dat uw woning goed en aantrekkelijk in beeld wordt gebracht. Als vakfotograaf heb ik een scherp oog voor detail, lichtval en sfeer. Dé componenten die de aandacht zullen trekken van een potentiële koper. U kunt kiezen uit verschillende opties.
TRADITIONELE WONINGFOTOGRAFIE
Ik breng uw woning in beeld zoals u dat wel vaker tegenkomt. Maar dan wel met het verschil, dat de foto’s van verrassend hoge kwaliteit zijn én waarheidsgetrouw. Zodat de kijker bij een bezoek aan uw huis geen tegenvallers heeft. Ruimtelijk, opgeruimd, fris, strak en sfeervol: mijn foto’s zijn een reële weergave van uw woning.


SFEERVOLLE WONINGDUO'S
Hiermee valt u gegarandeerd op!
Met dit concept wijkt u op een positieve manier af van het overige huizenaanbod. Met een woningduo zoom ik meer in op detailniveau. Zo breng ik online meer de sfeer over van uw huis.
360 graden foto's
Laat de kijker al online uw huis bezoeken met mijn 360-graden woningfoto’s. Zo krijgen potentiële kopers een compleet beeld van uw woning en kunnen ze virtueel meerdere keren uw huis bezoeken zónder dat u steeds weer op moet ruimen!
Breedkapper 10
2678DV De Lier

06-25337888