• evenement-fotografie
  • evenement-fotografie

    evenement-fotografie

portfolio

PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 01
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 02
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 03
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 04
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 05
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 06
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 07
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 08
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 09
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 10
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 11
PORTFOLIO EVENEMENTFOTOGRAFIE 12

werkwijze

Evenementfotografie

Een bedrijfsfeest, concert, uitstapje van een personeelsvereniging of jubileum. Dé gelegenheden om directie, medewerkers en klanten eens in een andere omgeving in beeld te brengen. Maar het is wel een uitdaging om steeds weer het juiste moment te vangen, hoe druk of schemerig het ook is. Laat de fotografie daarom aan de professional over: ik heb de geschikte apparatuur en een getraind oog. Voor u de garantie voor goed promotiemateriaal of een mooie blijvende herinnering.


Het is voor mij altijd een feestje om evenementen te mogen fotograferen. Ik blink uit bij evenementen met avondlicht en kan ook bij discoverlichting sfeerfoto's maken die raken. Geen zielloze feestfoto's van dertien in een dozijn maar precies dat moment van speech, uitreiking of prijswinnaars vatten in een foto.

U kiest toch ook voor kwaliteit die past bij uw professionaliteit?

Voor evenementfotografie werk ik met vaste (dagdeel-)prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ik kom graag langs om uw wensen en mijn mogelijkheden te bespreken. 

Tijd voor een afspraak? Klik hier

Met foto’s van Rienk Boode Fotografie krijgt uw potentiele klant een professioneel en betrouwbaar beeld van u en uw bedrijf.

Breedkapper 10
2678DV De Lier

06-25337888