Rienk Boode Fotografie https://rienkboodefotografie.nl Sun, 26 Sep 2021 13:16:32 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 https://rienkboodefotografie.nl/wp-content/uploads/2020/06/cropped-favicon-96x96-1-32x32.png Rienk Boode Fotografie https://rienkboodefotografie.nl 32 32 BRANDWEER BOUWT VOOR JOEY 2 https://rienkboodefotografie.nl/brandweer-bouwt-voor-joey-2/ Wed, 15 Jul 2020 07:33:53 +0000 https://rienkboodefotografie.nl/?p=868 BRANDWEER BOUWT VOOR JOEY 2 Lees meer »

]]>
BRANDWEER BOUWT VOOR JOEY 2

Nieuwe ontwikkelingen in het project “ Brandweer bouwt voor Joey.”
In de afgelopen weken zijn er dankzij sponsoren en handige-helpende-handjes weer mooie stappen gezet.

– De stoep voor de ingang is opnieuw bestraat dankzij Sandra en Thomas.
– dankzij sponsors zoals Eijgenraam installatiebedrijf, stichting Pay it Forward en het advies van Ziezotec Electronics staat er nu een fantastische computer voor grafische vormgeving en gaming.
– en als klap op de vuurpijl heeft Ronald Bagijn een fantastische Star Wars muurschildering gemaakt. Top, Top, top!!

Nu nog de laatste klus: een carpoort voor de rolstoelbus en de herinrichting van de oprit met voortuin. Hopelijk gaat dat ook lukken ….

]]>
BRANDWEER BOUWT VOOR JOEY https://rienkboodefotografie.nl/brandweer-bouwt-voor-joey/ Wed, 15 Jul 2020 07:30:37 +0000 https://rienkboodefotografie.nl/?p=857 BRANDWEER BOUWT VOOR JOEY Lees meer »

]]>
BRANDWEER BOUWT VOOR JOEY

In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de garage van de familie Mens om te toveren tot een stoere jongenskamer voor Joey.
In het AD (zie link: www.ad.nl/zoetermeer/opnieuw-hulp ) stond al omschreven hoe mooi het is dat dit is gebeurd met de hulp van een hoop handige handjes van Brandweercollega’s!!

Maar dit was niet gelukt zonder de inzet en/of sponsoring van:

– Nico van Namen aannemersbedrijf,
– Consolidated voor het nieuwe dak,
– Kroon Klussen voor hulp aan het dak,
– Eijgenraam Installatiebedrijf voor de zonnepanelen,
– Max Maakt Mogelijk met een mooie bijdrage!!!
– VDH Stoffering voor de pvc-vloerbedekking
– Stichting Pay it Forward voor de donatie van computerapparatuur

Bovengenoemden en alle brandweer-kanjers die belangeloos geholpen hebben: SUPER BEDANKT!!!

 

]]>
BLOG PURPLE LILY https://rienkboodefotografie.nl/blog-purple-lily/ Wed, 15 Jul 2020 07:18:10 +0000 https://rienkboodefotografie.nl/?p=853 BLOG PURPLE LILY Lees meer »

]]>

 “DE FOTOGRAAF ALS CHEFKOK”

Samenwerking is onze kracht;
Als fotograaf werk ik dan ook graag samen met websitebouwers, grafisch vormgevers, tekstschrijvers en met Suzanne Boekestijn van Purple Lily.
Zeker voor mijn bedrijfsfotografie, maar ook voor de bedrijfsportretten, architectuurfotografie en eigenlijk elke foto die bedoeld is om het juiste imago te creëren. En dan is het handig als iemand het totaalplaatje in de gaten houdt. Hoe en waarom?

Lees de Blog op de website van Purple Lily: http://www.purplelily.nl/expert-aan-het-woord-fotograaf-rienk-boode

]]>